𝗖𝗮𝗿𝘁𝘂𝘀 𝗳𝗶𝗹𝘁𝗿𝗮𝗻𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗰𝗲𝗿𝗮𝗺𝗶𝗰𝗮, 𝗰𝗮𝗿𝗯𝘂𝗻𝗲 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃 𝘀𝗶 𝗶𝗼𝗻𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗿𝗴𝗶𝗻𝘁

Cartușul filtrant din interiorul filtrului se va înlocui după 6 luni de la prima utilizare. Acest lucru este datorat faptului că în compoziția cartușului filtrant se regăsesc substanțe active ce au ca termen de valabilitate 6 luni de la primul contact cu apa. Capacitatea maximă de filtrare este de 4000l sau 6 luni.

Sunt două metode prin care poți achiziționa cartușul filtrant și anume: Prin achiziție directă pe site sau prin abonament de achiziție recurentă. Indiferent pentru care dintre cele două metode optezi, vei primi o notificare din partea noastră la îndeplinirea celor 6 luni calendaristice.

Prețul abonamentului este de 99 ron și se achită o dată la 6 luni, atunci când expiră cartușul filtrant. Practic prețul abonamentului este, de fapt, prețul redus al cartușului filtrant ce trebuie înlocuit la 6 luni.

Abonamentul de achiziție recurentă aduce după sine multiple beneficii, astfel:

  • Beneficiezi de preț preferențial, redus cu 25%. Achiți doar 99 ron în loc de 129 ron.
  • Beneficiezi de garanție pe viață la întreg sistemul de filtrare.
  • Primești un filtru nou gratuit, după 15 ani.

...

Citește toate beneficiile aici

Înlocuirea cartușului filtrant

Filtrul este echipat cu rezervă, fiind gata de utilizare. Pentru a schimba rezerva desfiletează carcasa de inox a filtrului. Desfiletează rezerva până la îndepărtarea acesteia și înfiletează noul cartuș filtrant. La urmă infiletează la loc carcasa de inox a filtrului.

Lasă apa rece să curgă timp de 2-3 minute. Filtrul este pregătit pentru utilizare.

𝗔𝘁𝗲𝗻𝘁𝗶𝗲! 𝗙𝗶𝗹𝘁𝗿𝘂𝗹 𝗰𝘂 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗿𝘃𝗮 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗶𝘇𝗮𝘁𝗮 𝗽𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗰𝗮𝗽𝗮𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗿𝗲𝗰𝗼𝗺𝗮𝗻𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗹𝘁𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗮 𝗿𝗲𝘇𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁 𝘂𝗻 𝗿𝗮𝗻𝗱𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗱𝗲 𝗳𝗼𝗹𝗼𝘀𝗶𝗿𝗲 𝘀𝗰𝗮𝘇𝘂𝘁 𝘀𝗶 𝗶𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗲𝗻𝘁!

inlocuire filtru Aquabliss Angel
call center

Orice întrebare ai noi suntem aici

telefon
0751 657 657
1 buc
1 set filtre
129 lei
𝘓𝘪𝘷𝘳𝘢𝘳𝘦 𝘎𝘳𝘢𝘵𝘶𝘪𝘵𝘢
livrare gratuita