Cartușul filtrant din interiorul filtrului se va înlocui după 6 luni de la prima utilizare. Acest lucru este datorat faptului că în compoziția cartușului filtrant se regăsesc substanțe active ce au ca termen de valabilitate 6 luni de la primul contact cu apa. Capacitatea maximă de filtrare este de 4000l sau 6 luni.

Sunt două metode prin care poți achiziționa cartușul filtrant și anume: Prin achiziție directă pe site apăsând sau prin abonament de achiziție recurentă. Indiferent pentru care dintre cele două metode optezi, vei primi o notificare din partea noastră la îndeplinirea celor 6 luni calendaristice.

Prețul abonamentului este de 99 ron și se achită o dată la 6 luni, atunci când expiră cartușul filtrant. Practic prețul abonamentului este, de fapt, prețul redus al cartușului filtrant ce trebuie înlocuit la 6 luni.

Abonamentul de achiziție recurentă aduce după sine multiple beneficii, astfel:

  • Beneficiezi de preț preferențial, redus cu 25%. Achiți doar 99 ron în loc de 129 ron.
  • Beneficiezi de garanție pe viață la întreg sistemul de filtrare.
  • Primești un filtru nou gratuit, după 15 ani.

...

Citește toate beneficiile aici

Înlocuirea cartușului filtrant

Filtrul este echipat cu rezervă, fiind gata de utilizare. Pentru a schimba rezerva desfiletează carcasa de inox a filtrului. Desfiletează rezerva până la îndepărtarea acesteia și înfiletează noul cartuș filtrant. La urmă infiletează la loc carcasa de inox a filtrului.

Lasă apa rece să curgă timp de 10 minute. Filtrul este pregătit pentru utilizare.

Atenție! Filtrul cu rezerva utilizată peste capacitatea recomandată de filtrare va avea ca rezultat un randament de folosire scăzut sau chiar ineficient!

inlocuire filtru Aquabliss Angel
call center

Mai ai întrebări?

Sună cu încredere!

telefon
0751 657 657
1 buc
1 set filtre
129 lei
Livrare Gratuită
livrare gratuita