𝐈𝐧𝐭𝐫𝐞𝐛𝐚𝐫𝐢 𝐅𝐫𝐞𝐜𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞

Viziunea AQUA Romania este să fim o companie model în care dincolo de o platformă există oameni pasionați de rezultate orientate către client, iar mai presus de clasicele comenzi ne caracterizează flexibilitatea și dorința de a depăși așteptările clienților noștri.

Care sunt beneficiile abonamentului recurent de cartuș filtrant?

Abonamentul de achiziție recurentă aduce după sine multiple beneficii, astfel:

  • Beneficiezi de preț preferențial pentru cartușul filtrant, redus cu 25% față de cât este prețul afisat pe site-ul propriu. Achiți doar 99 ron în loc de 129 ron.
  • Beneficiezi de garanție pe viață la întreg sistemul de filtrare.
  • Primești un filtru nou gratuit, după 15 ani.

Citește toate beneficiile aici

Prețul abonamentului este de 99 ron și se achită o dată la 6 luni, atunci cand expiră cartușul filtrant. Practic prețul abonamentului este, de fapt, prețul cartușului filtrant ce trebuie înlocuit la 6 luni.

 

Cum pot vizualiza buletinul de analize fizico - chimic și bacteriologic de la DSP?

Poți vizualiza buletinul de analize aici sau intrând pe pagina de prezentare a filtrului și în prima parte a site-ului apasă butonul de culoare roșie Testat de către Direcția de Sănătate Publică

Cum vă pot contacta?

Ne poți contacta prin oricare dintre mijloacele de comunicare: telefonic, SMS sau WhatsApp la 0751 657 657, printr-un mesaj în privat pe pagina noastră de facebook AQUA Romania sau printr-un mail la contact@aquaromania.ro sau client@aquaromania.ro.

Cum se face comutarea între apa filtrată și cea nefiltrată?

Sistemul este prevăzut cu robinet propriu și comutator care vă permite să alternați ușor și rapid între apa filtrată și cea nefiltrată, astfel încât să puteți face economie.

Unde și cum se montează filtrul?

Robinetul filtrului se înșurubează la bateria de la chiuvetă. Instalarea este simplă putând fi executată de către orice persoană fără cunoștințe tehnice. Nu este nevoie să apelați la un instalator. Primți manual de instalare explicit, pas cu pas, în limba română cu poze. În 2-3 minute ar trebui să reușiți să îl instalați. Totodată oferim și asistență tehnică în cazul în care întâmpinați dificultăți cu instalarea.

În cât timp îmi ajunge comanda plasată?

Dacă comanda a fost plasată până în ora 15:00 un reprezentat AQUA Romania te va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii urmând să primești coletul în 24-48h. Pentru comenziile plasate după ora 15:00 contactarea telefonică se va face următoarea zi lucrătoare începând cu ora 09:00, urmând să primești coletul în 24-48h.

Care este lungimea furtunașului care face legătura între filtru și pipa de la chiuvetă?

Lungimea furtunașului este de 70 de centimetri.

Cum pot face retur?

Îți oferim 15 de zile drept de retur. Pentru a începe procedura de retur contactează-ne prin orice mijloc de comunicare, telefonic, SMS sau WhatsApp la 0751 657 657, printr-un mesaj în privat pe pagina noastră de facebook AQUA Romania sau printr-un mail la client@aquaromania.ro, iar un reprezentant AQUA Romania te va asista cu finalizarea returnării produsului.